Steun ons

Onze vereniging bouwt al jaren aan een magische sinterklaasbeleving voor jong en oud. Om dit te verwezenlijken investeren wij continu in de prachtigste en meest kwaliteitsvolle materialen, zodat wij te allen tijde kunnen vertrouwen op de échte Sinterklaas en Zwarte Pieten, zonder afbreuk te moeten doen aan onze overtuiging en visie. Maar zonder onze loyale sympathisanten lukt dit uiteraard niet. Steun daarom onze werking, zodat wij onze sinterklaasbezoeken op dezelfde kwaliteitsvolle manier kunnen blijven garanderen.

Hoe kan je ons hierbij helpen?

  • Spreek je steun uit voor onze vereniging, en word "Vriend van de Sint", mét naamsvermelding op onze website. Je ontvangt ons logo en een foto die je vervolgens vrij kan delen onder familie, vrienden,... Aan deze steunbetuiging zijn dan wel geen kosten verbonden, het wordt door ons ten zeerste geapprecieerd.
  • Overweeg je om partner te worden van onze vereniging? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, zodat wij de diverse mogelijkheden uit de doeken kunnen doen. 


Iedere steun wordt met grote dankbaarheid vermeld op onze Startpagina.


Neem voor verdere info gerust contact op via sintbezoek@live.be

Is Sinterklaas de baas?

Benieuwd wat Sinterklaas in zijn koffer steekt als hij uit Spanje vertrekt? Wil je eens een kijkje nemen in zijn kasteel? En benieuwd of de Zwarte Pieten kunnen voetballen? Dan is dit 104 pagina’s tellend boek een must voor iedere kinderboekenkast!

"Is Sinterklaas de baas?" is een groot formaat, rijk geïllustreerd kinderboek met verhalen, versjes, interviews, inpaklijsten, recepten en knutselideeën. Er is een fijne mix tussen kleurenfoto's en -illustraties over enkele en dubbele bladzijden. Zo zijn er doorsneetekeningen van de stoomboot en een uitklapbare illustratie van het kasteel in Spanje. 

Kortom, een wensvervullende uitgave voor trouwe fans van Sinterklaas en de traditionele Zwarte Pieten.

Prijs per boek: €19,95 (ipv €24,95). Deze boeken zijn nieuw, en worden door ons rechtstreeks ingekocht. Met iedere aankoop steun je bovendien "De Belgische Sint".

Meer info en bestellen via sintbezoek@live.be

Nostalgische sinttegeltjes

Nostalgische sinttegeltjes 15x15cm in hoogglans keramiek met Delfts blauw sinterklaastafereel. Voorzien van messing ophangoogje.

Prijs per tegeltje: €20 (excl. verzending BE/NL).
Bestellen kan via sintbezoek@live.be

Deel deze pagina