Steun ons

Onze vereniging bouwt al jaren aan een magische sinterklaasbeleving voor jong en oud. Om dit te verwezenlijken investeren wij continu in de prachtigste en meest kwaliteitsvolle materialen, zodat wij te allen tijde kunnen vertrouwen op de échte Sinterklaas en Zwarte Pieten. Maar dergelijke investeringen kosten handenvol geld. Steun daarom onze werking, zodat wij onze sinterklaasbezoeken op dezelfde kwaliteitsvolle manier kunnen blijven garanderen.

Hoe kan je ons hierbij helpen?

  • Met iedere vrije gift vanaf €10 word je "Vriend van de Sint". Een bijdrage kan gestort worden op ons rekeningnummer BE08 9531 4454 4113. Je krijgt een persoonlijk dankberichtje van Sinterklaas zelf, en afhankelijk van de grootte van het bedrag word je "Vriend van de Sint" voor één of meerdere jaren.
  • Overweeg je met je bedrijf een sponsoring? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, zodat wij de diverse sponsormogelijkheden kunnen duiden. 

Iedere steun wordt met grote dankbaarheid vermeld op onze Startpagina.

Neem voor verdere info gerust contact op via sintbezoek@live.be 

Nostalgische sinttegeltjes

Nostalgische sinttegeltjes 15x15cm in hoogglans keramiek met Delfts blauw sinterklaastafereel. Voorzien van messing ophangoogje.

Prijs per tegeltje = €20 (excl. verzending BE/NL).
Bestellen kan via sintbezoek@live.be